Skip to main content

Urban Sports groot succes tijdens Hulsbeekdag

De 10e editie van de Hulsbeekdag was een groot succes en ook bij de Urban Sports activiteiten was het een drukte van belang. Met de BMX op de mobiele pumptrack, workshops freerunning en skateboardlessen op de skatebaan, men stond ervoor in de rij en genoot van de activiteiten. Dat er in Oldenzaal een groot draagvlak is voor deze Urban Sporten was tijdens de Hulsbeekdag meer dan overduidelijk.

Mede door de ondersteuning van diverse sponsoren (zie onderaan deze pagina) was het mogelijk om een gevarieerd aanbod van Urban Sporten te presenteren. De begeleiders van de Pump Factory, die een mobiele pumptrackbaan van 30 meter hadden opgezet, gaven aan dat ze nog nooit zo'n drukke dag hadden gehad. Vanaf de start om 11u tot het einde van de Hulsbeekdag was het bij alle voorzieningen een drukte van belang.

Onze dank gaat hierbij uit naar de sponsoren, Recreatiepark Het Hulsbeek en natuurlijk de inzet van alle vrijwilligers voor het aanbieden van de workshops en lessen (Elevation Freerun, Fresh Skateboardschool en de Pump Factory). Zonder jullie was dit niet gelukt!